Lestijden

Aqua Boardfit

Reserveren verplicht

Wil jij meedoen met een super leuke, uitdagende en gezellige les waarbij je ongemerkt spieren traint waarvan je niet eens weet dat je ze hebt? Wil jij werken aan je core stability en je houding en balans verbeteren? Dan is aqua boardfit de les voor jou!

Bij aqua boardfit wordt les gegeven op een drijvende mat. Op deze mat voer je oefeningen uit terwijl je continue bezig bent je balans te houden op de mat. De bewegingen van de mat op het water zorgen voor de extra intensiteit en een training die niet te vergelijken is met welke andere training dan ook!

Gezelligheid kent geen tijd: daarom kunt u na de les onder het genot van een kopje koffie of thee even uitpuffen en bijkletsen met de rest van uw groep. We adviseren (met name de dames) aan om sportkleding over de badkleding te dragen. Bijvoorbeeld met een driekwart broek en een tanktop.

Heeft u belangstelling voor aqua boardfit? Dan bent u van harte welkom op de eerstvolgende les. Voor meer informatie kunt u uiteraard terecht bij één van onze medewerkers van zwembad Bestevaer. Ook kunt u telefonisch contact opnemen: 038-3856726.

Tarieven