Lestijden

Aqua Bootcamp

Reserveren verplicht

Aqua Bootcamp is een primeur en terecht, want het werkt! Het is een echte powertraining waarbij je zowel conditie als je kracht verbetert.

Deze training is zeer geschikt voor mensen die hun uithoudingsvermogen en figuur intensief willen verbeteren. Door de weerstand van het water versterk je je spieren op een effectieve manier. Bovendien loop je in het water weinig kans op blessures. Het is een uitdagende training met veel verschillende oefeningen waarbij je je fitter, actiever en sterker gaat voelen. Het is pittig, maar voor (bijna) iedereen te doen. Eigen tempo en intensiteit is tijdens de training aan te passen.

De Aqua Bootcamp-lessen worden gehouden in het diepe en ondiepe water waar je een mix van zwemvormen en oefeningen doet. Deze les staat onder leiding van speciaal getrainde instructeurs. Aqua Bootcamp is bij uitstek geschikt voor zowel geoefende als niet-geoefende zwemmers en is voor jong en oud. De lessen worden op twee verschillende avonden gegeven. Dus houd jij van water en van uitdaging, dan is Aqua Bootcamp bij zwembad ‘Bestevaer’ jouw wekelijkse workout.

Hierom is Aqua Bootcamp jouw programma:

  • Effectieve training door de weerstand van het water
  • Een mix van zwemvormen en oefeningen in het diepe en ondiepe water
  • Pas de training aan naar eigen tempo en intensiteit

Heeft u belangstelling voor aqua bootcamp? Dan bent u van harte welkom op de eerstvolgende les!

Voor meer informatie kun je uiteraard terecht bij één onze medewerkers van zwembad Bestevaer, ook kunt u telefonisch contact opnemen: Tel: (038) 385 67 26 Mailen is ook mogelijk: bestevaer@zwembadenszz.nl

Tarieven