Extra vroeg geopend!

Voor het werk uit zwemmen, en lekker fit de dag beginnen? Elke dinsdag van 06:30 – 08:30 en vrijdag van 06:30 – 10:30 uur zijn wij extra vroeg geopend voor recreatief zwemmen! Verder zijn er zwemschema’s aanwezig op het bad om optimaal je conditie te verbeteren.

Zien wij jou ook?

NIEUW Aqua Intensity!

Nieuw in zwembad Bestevaer, aqua intensity!

Aqua intensity, HIIT: high intensity interval training. Een zeer intensieve en explosieve training van 30 minuten in het water gebaseerd op kracht, uithoudingsvermogen en conditie.

Vanaf 12 december elke donderdag van 20:15 – 21:00 uur.

Ook nieuwschierig geworden? Klik op de onderstaande link voor meer informatie:

https://zwembadbestevaer.nl/aqua-intensity/

Herfstvakantie!

Zomervakantie 2019

Nationale ZwemChallenge – 21, 23 en 24 oktober in Zwembad Bestevaer

De nationale zwemchallenge vind plaats op:
Maandag 21 oktober: 13:00 – 15:30 uur
Woensdag 23 oktober: 13:00 – 15:00 uur
Donderdag 24 oktober: 13:00 – 15:30 uur

De Nationale ZwemChallenge: hoe zwemveilig ben jij?
Wist je dat je zwemmen kunt verleren? Dit blijkt uit onderzoek. Als je na het behalen van je Nationale Zwemdiploma’s niet regelmatig blijft zwemmen, kan je zwemvaardigheid afnemen.

Weet jij hoe zwemveilig je nog bent?
Doe mee aan de Nationale ZwemChallenge en ervaar het. Met de Nationale ZwemChallenge test je je zwemveiligheid. Je legt het uitdagende parcours van deze Challenge af in het zwembad. Je kunt jezelf testen. Of je daagt jouw vrienden en vriendinnen, jouw ouders, opa en oma of je klasgenoten uit om samen het parcours te doen. Dan weet je hoe zwemveilig je bent ten opzichte van de Nationale Norm Zwemveiligheid (= Nationaal Zwemdiploma C). Na het afleggen van de Challenge ontvang je een certificaat met een persoonlijk advies hoe je zwemvaardigheden, waar nodig, te verbeteren.

Waarom is de Nationale ZwemChallenge ontwikkeld?
Zwemvaardigheid kan afnemen als je niet regelmatig blijft zwemmen. Bij een onderzoek van Hogeschool Windesheim vanuit het kennisproject NL Zwemveilig is de zwemveiligheid gemeten door kinderen die al enige tijd in het bezit zijn van Zwemdiploma B opnieuw te toetsen op de vereiste vaardigheden. Het blijkt dat bijna de helft van de kinderen niet meer voldeed aan de eisen bij bepaalde onderdelen, zowel bij het zwemmen met kleren aan als in badkleding. De belangrijkste conclusie is dat je zwemmen moet blijven onderhouden om zwemveilig te zijn. Daarom is het belangrijk dat kinderen én volwassenen periodiek checken hoe zwemveilig ze nog zijn. Dit kan met de Nationale ZwemChallenge!

Plezier staat centraal
De Nationale ZwemChallenge bestaat uit twee delen: een SurvivalChallenge (gekleed) en een FunChallenge (in badkleding). Je legt het uitdagende en leuke parcours af in het zwembad. Uitgangspunt is dat Licentiehouders Nationale Zwemdiploma’s checken op diverse onderdelen van het Nationaal Zwemdiploma C (= de Nationale Norm Zwemveiligheid).

Doe mee en win!
Registreer je hier na je deelname aan de Nationale ZwemChallenge en maak kans op leuke prijzen. De prijzen worden per kwartaal en per jaar verloot en uitgereikt door de betreffende zwemlesaanbieder.

Kwartaalprijzen:
• 10 entreekaartjes zwembad voor 2 personen
• Kaartjes pretpark voor 2 personen
• Bioscoopkaartjes voor 4 personen

Jaarprijs:
• Weekend weg met het hele gezin in een bungalowpark

Aangepaste tijden/dagen

Vriendenmuur – Zwembadspel Triangle

Ouder en kind afzwemmen “Buurpoes”

Op 12, 14 en 15 februari is er weer diploma zwemmen voor het ouder en kind diploma buurpoes! Samen met je kind leuke opdrachten uitvoeren en naar huis met een diploma? Opgeven kan bij de kassa in zwembad Bestevaer! Zien wij jullie ook?

Dinsdag 12 februari 9.30 – 10.00 uur 2 maand – 1,5 jaar
10.15 – 10.30 uur 1,5 jaar – 3 jaar
Donderdag 14 februari 9.30 – 10.00 uur 2 maand – 1,5 jaar
10.15 – 10.45 uur 1,5 jaar – 3 jaar
18.30 – 19.00 uur 1,5 jaar – 3 jaar
Vrijdag 15 februari 9.00 – 9.30 uur 2 maand – 1 jaar
9.40 – 10.10 uur 1 jaar – 2 jaar
10.20 – 10.50 uur 2 jaar – 4 jaar

Ouder en kind nieuwjaarsparty

Nieuwjaarsparty

 


Kom jij met ons het nieuwe jaar inluiden tijdens de nieuwjaarsparty? Een nieuwjaarsduik nemen, leuke spelletjes doen en een broodje knakworst eten?