Ouder en kind afzwemmen “Buurpoes”

Op 12, 14 en 15 februari is er weer diploma zwemmen voor het ouder en kind diploma buurpoes! Samen met je kind leuke opdrachten uitvoeren en naar huis met een diploma? Opgeven kan bij de kassa in zwembad Bestevaer! Zien wij jullie ook?

Dinsdag 12 februari 9.30 – 10.00 uur 2 maand – 1,5 jaar
10.15 – 10.30 uur 1,5 jaar – 3 jaar
Donderdag 14 februari 9.30 – 10.00 uur 2 maand – 1,5 jaar
10.15 – 10.45 uur 1,5 jaar – 3 jaar
18.30 – 19.00 uur 1,5 jaar – 3 jaar
Vrijdag 15 februari 9.00 – 9.30 uur 2 maand – 1 jaar
9.40 – 10.10 uur 1 jaar – 2 jaar
10.20 – 10.50 uur 2 jaar – 4 jaar

Ouder en kind nieuwjaarsparty

Nieuwjaarsparty

 


Kom jij met ons het nieuwe jaar inluiden tijdens de nieuwjaarsparty? Een nieuwjaarsduik nemen, leuke spelletjes doen en een broodje knakworst eten?

Vacature: Laat jij het plezier van baby-, peuter- en kleuterzwemmen afspatten?

Dan zoeken we jou!
Zweminstructeur (Vanaf 25 uur per week!)

Wat is er nou mooier voor vaders en moeders dan samen met hun baby te spatteren in het water? Lekker dichtbij hun kind, dat heerlijk ontspannen raakt door de warmte van het water. Of om peuters die helemaal gewend zijn aan het water uit te dagen met steeds moeilijkere oefeningen? Zie jij jezelf dit voortraject op onze ABC-lessen en de diplomazwemlessen zelf al verzorgen? Dan zoeken wij jou! 

Welk warme bad stap je in?
Je gaat werken voor de Stichting Zwembaden Zwartewaterland (SZZ), waarbij zwembad Bestevaer in Genemuiden, combizwembad De Kragge in Zwartsluis en openluchtbad Ariën Prins van Wijngaarden in Hasselt aangesloten zijn. Jouw thuisbasis wordt Bestevaer, waar je een sportief, enthousiast en dynamisch team van zweminstructeurs binnenstapt. Maar de mogelijkheid bestaat ook dat je soms ingezet wordt in de al even gedreven teams in Zwartsluis en Hasselt.

Wat ga je spetterend doen?
Als zweminstructeur bij SZZ krijg je een afwisselende functie. Je focus ligt op het zo goed en efficiënt mogelijk aanleren van het zwem-ABC aan kleuters, waarbij je de vorderingen van elke kind bijhoudt in ons leerlingvolgsysteem. Maar ook het Ouder en Kind Zwemmen ga je voor Bestevaer verzorgen. Daarnaast lever je een bijdrage als toezichthouder tijdens de uurtjes dat er in Genemuiden recreatief gezwommen wordt. Welke rol je ook bekleedt; je treedt altijd op als positieve SZZ-ambassadeur.

Hoe gediplomeerd ben je?
Je bent volledig bevoegd om zwemonderwijs te geven, hebt je certificaat reddend zwemmen behaald en beschikt over een EHBO-diploma. Daarnaast heb je de nodige ervaring in het geven van ABC-zwemles aan kleuters en ben je niet onbekend met het aanbieden van een ontspannen en educatief programma voor ouders en hun baby of peuter.

Wat drijft jou?
Je hebt hart en oog voor baby’s, peuters en kleuters en voor kwalitatieve zwemles. Daarnaast deel je de gemeenschappelijke eigenschappen van al onze zweminstructeurs. Jij bent sportief, representatief en communicatief vaardig en zet deze karaktertrekken in om bij te dragen aan de groei van onze stichting. Ook jouw waarden (flexibel, proactief, betrouwbaar en enthousiast) komen overeen met die van je toekomstige collega’s, zodat je goed en prettig kunt samenwerken.

Wat duik je bij ons op?
Naast een diverse en uitdagende baan en een energieke werkomgeving bieden we je een salaris conform de CAO Zwembaden. Maar we houden in je beloning rekening met je bereidheid om te werken op onregelmatige tijden (overdag, ’s avonds en in het weekend).

Start en finish?
Herken jij jezelf in het profiel en denk jij ons SZZ-team te kunnen versterken? Start dan zo snel mogelijk met het samenstellen van je CV en motivatiebrief. De finishdatum om beide naar ons op te sturen, ligt op uiterlijk 29 december 2018. Zowel je CV als motivatiebrief kun je mailen naar: raymondspijkerman@zwembadenszz.nl. Ook voor vragen kun je contact opnemen met Raymond: 06 – 47 23 45 42.

Openingstijden kerstvakantie 2018

NRZ adviseert diploma C steeds nadrukkelijker

Golfslagbaden, stroomversnellingen, wildwaterbanen. Moderne zwembaden zijn voor kinderen aanzienlijk gevaarlijker en uitdagender dan vroeger. En wat te denken van stroming in open water… Om je kind tegenwoordig écht veilig alleen te laten zwemmen, heeft de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) de eisen voor ABC-diploma’s begin dit jaar verzwaard. Met een belangrijkere rol voor diploma C.

Na het behalen van het A- en B-diploma zitten de zwemslagen er zowel boven als onder water bij je kind goed in. En ook is hij of zij gewend om lange afstanden te zwemmen. De techniek is zo aangescherpt dat je zoon of dochter zo weinig mogelijk energie verspild, met zelfvertrouwen zwemt en plezier heeft in het water.

Maar is je kind dan ook echt klaar om in zijn eentje in alle zwembaden, wildwaterparken en buitenplassen te gaan zwemmen? Als ouder sta je ook met het A- en B-diploma op zak nog steeds voor de lastige afweging of je kind inderdaad al zonder toezicht te water kan. Want dit is sterk afhankelijk van hoe oud en zelfstandig je kind al is.

Vervolgtraject

Door het C-diploma nadrukkelijker als vervolgtraject te adviseren, wil het NRZ jou als ouder meer zekerheid bieden. Je kind leert nog langere afstanden te overbruggen met nog meer zwemslagen. Maar minstens zo belangrijk als een beter uithoudingsvermogen bereidt het C-diploma je zoon of dochter ook voor op onverwachte situaties met tal van survivaltechnieken.

De NRZ zelf stelt het tegenwoordig als volgt: ‘Pas met diploma C beheers je alle vaardigheden voor zwembaden met attracties en open wateren, zoals recreatieplassen, brede sloten en vaarten.’ Bij zwembad Bestevaer hebben we de verzwaarde eisen van de NRZ inmiddels in onze zwemdiplomeringen verwerkt. Ook wij onderstrepen in dat opzicht het toegenomen belang van diploma C.

Meer over de zwemles ABC-eisen lees je hier ».

Openingstijden herfstvakantie

druppel mix-szz

Openingstijden zomervakantie

In de zomer vakantie hebben wij aangepaste openingstijden. Zien wij jou ook in zwembad Bestevaer?

Bij ons is zwemles leuker en goedkoper

  • Vind jij de tarieven voor zwemles ook zo hoog?
  • Wil je dat jouw kind huppelend naar zwemles gaat?
  • Wil je zelf kunnen bepalen of je kind 1 of 2 keer per week komt zwemmen?

Dan is zwembad Bestevaer in Genemuiden de beste keuze voor jou en je kind. Een gezellig, veilig en fris zwembad, waar enthousiaste instructeurs de kinderen meenemen op avontuur. Onze lesaanpak is kindgericht, tegen een eerlijke prijs!

U vindt alle informatie op onze nieuwe webpagina; zwembadgenemuiden.nl